Привет, Гость! Добро пожаловать на сайт "Федерация настольного хоккея Луганской области"!!! Вступай в наш КЛУБ и докажи всем, что именно ТЫ являешься ЛУЧШИМ из ЛУЧШИХ в Настольном Хоккее!!!
Главная » 2017 » Февраль » 24 » Турнир от 09.02.2017 года

09.02.2017 року, нас зібрала особлива подія – перший в історії школи, чемпіонат з настільного хокею в якому взяли участь учні 5-11 класів, загалом 25 участників.
Організаторами даного турніру виступили: керівництво Комунального закладу «Рубіжанського навчально-реабілітаційного центру «Кришталик», Благодійний Фонд «Розтопи лід у серці», ГО "Федерація Настільного Хокею Луганської області", Рубіжанський відділ поліції ГУНП в Луганській області, Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Луганське обласне відділення.
Головний спонсор турніру - ООН UNICEF, який надав подарунки усім участникам змагань.

Пік розвитку цієї гри припав на другу половину XX століття. Настільний хокей став популярним внаслідок збільшення інтересу до спортивних ігор в закритих приміщеннях. Моментом світового спортивного визнання став 1989 рік, коли у Швеції було проведено перший Чемпіонат Світу з настільного хокею. У 2017 році в планах прийняття настільного хокею в офіційну програму Олімпіади Настільних Ігор, яка проводиться з 1998 року.
Сьогодні настільний хокей — це не тільки дитяча забава, але і серйозний вид спорту, доступним людям будь-якого віку та полу. Для когось це просто хобі, а для деяких це спортивна дисципліна, яка потребує наполегливих тренувань і вдосконалення ігрової тактики.

Більше інформації про настільний хокей в Луганській області, можно прочитати на сайті: NHL.UCOZ.ORG
Якщо будь-кого зацікавив даний вид сорту і має намір провести турнір у себе - звертайтеся, будемо раді організувати його сумісно.
Федервція Настільного Хокею Луганської області, шукає спонсорів, для розвитку настільного хокею у нашому регіоні, будемо раді к співпраці.









Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]