Привет, Гость! Добро пожаловать на сайт "Федерация настольного хоккея Луганской области"!!! Вступай в наш КЛУБ и докажи всем, что именно ТЫ являешься ЛУЧШИМ из ЛУЧШИХ в Настольном Хоккее!!!
Главная » 2016 » Июнь » 29 » Перший турнір з настільного хокею у Старобільску


В перший день літа, у Міжнародний день захисту дітей, на стадіоні «Колос» у м.Старобільск були проведені змагання з міні-футболу та настільного хокею серед молодших школярів.

В цей день учні 3-4 класів їх Старобільської ЗОШ № 2 І ступеня, Лиманської та Підгорівської школи боролися за звання кращих . У футбольному поєдинку першими стали учні Лиманської школи, другими - школярі з м. Старобільська, а на третій позиції закінчила турнір команда Підгорівської школи.

Завдяки Федерації настільного хокею Луганської області  був проведений перший турнір з настільного хокею. Школярі спочатку визначили найсильніших у своїх командах, а потім відбувся турнір, який визначив перших в районі.

Трете місце виборола учениця з Підгорівської зош Данилюк Анна. Другу сходинку посів «хокеїст» Старобільської школи № 2 Губа Захар. А переможцем став Шевчекно Ілля.

Луганське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного  виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]